Punakatkarapua Argentiinasta
Argentiinan punainen katkarapu (pleoticus mulleri) elää Lounais-Atlantilla Argentiinan rannikon edustalla. Se erottuu monista muista äyriäisistä siinä, että sillä on luonnollinen punainen väri jo elävänä, eikä vasta kypsennyksen jälkeen. Ne ovat suosittuja makean makunsa ja murean lihansa ansiosta. Argentiinalaisia punakatkarapuja voidaan grillata, paistaa tai keittää, ja niitä käytetään usein tapaksissa.
Kalastus on kausiluonteista ja säänneltyä riippuen siitä, harjoitetaanko sitä rannikon lähellä vai syvässä vedessä merellä. Rannikon lähellä tapahtuva kalastus on MSC-sertifioitua ja tapahtuu Patagonian rannikolla vesillä, jotka harvoin ulottuvat yli 100 metrin syvyyteen. Pääkausi on marraskuusta helmikuuhun, ja kalastus tapahtuu pienemmillä veneillä tai keskikokoisilla kylmäaluksilla.