Kesän parhaimmat makkarat JHB:ltä

Huippulaatiuiset ja erittäin suositut lihaisat makkaramme valmistetaan omassa tuotannossamme Ruotsissa. Niissä on uskomattoman vahvat ja hienot maut, mikä johtuu aidoista ja laadukkaista raaka-aineista, sekä pitkistä perinteistämme makkaranvalmistuksessa. Jauhamme ja sekoitamme makkaran huolellisesti käsityönä käyttäen erilaisia mausteita ja raaka-aineita.

Perusresepti on vuodelta 1916. Sideaineita, savuesanssia tai tarpeettomia lisäaineita ei lisätä. Makkarat savustetaan aidolla leppäsavulla. Lopputuloksena on sopivasti rapsahtava makkara erilaisine makuvariaatioineen, kuten erimerkiksi henkilökuntamme suosikit: karitsa-parmesan sekä jalopeno-cheesebomb!

Hyvässä makkarassa tärkeintä on eri raaka-aineiden, kuten proteiinin, mausteiden ja rasvan välinen tasapaino. Raaka-aineiden hyvä laatu on välttämätöntä, emmekä me tingi siitä. Kokeile ja ihastu! Meiltä myös käsinletitettyjä prinssinakkeja sekä suoria rullagrilliin sopivia makkaroita.

Katso valikoimaa

Kokeile makkaroita