Japanilaista Wagyua

Jokaista eläintä kohdellaan kuin arvokasta taideteosta; ne kasvatetaan rauhallisessa ympäristössä Kagoshiman kukkuloiden keskellä. Ruokavalio muodostuu luonnollisesta rehusta sekä tarkoin valitusta viljasta. Naudan rotu, täydelliset kasvuolosuhteet, sekä ravinto tuottavat upeasti marmoroitunutta, uskomattoman maukasta ja mureaa lihaa. Liha on suussasulava, siinä pähkinäinen pohjasävy ja sen hienovarainen makeus sulavat harmoonisesti yhteen.

Wagyun luokittelu

• Muodostuu tuotto- (A, B tai C) ja laatu-
luokasta (marmorointi, lihan väri, kiinteys
ja rasvan laatu.)
• Marmorointi eli lihassa olevat rasvapilkut
pisteytetään Marbling Standard (BMS)
asteikolla joka vaihtelee 1-12
• A5 Wagyussa marmorointiaste on 8-9
• A5+ marmorointiaste on 10-12

• A3, A4 ja A5 Wagyut ovat täysiverisiä
Japanilaisia Kagoshiman Wagyuja.

Valikoimaan