Ernest Soulard – laatuankkaa Ranskasta

Tarina alkoi vuonna 1936, jolloin Ernest Soulard asettui lapsuudenkotiinsa ja muutti tallit teuras-
tamoiksi. Aamunkoitteessa hän alkoi käydä messuilla ja maanviljelijöiden toreilla ostamassa
ankkoja, kyyhkysiä, kanaa, kaneja jne. Vuonna 2009 yritys avasi tuotteet myös kuluttajamyyntiin.

Yli 80 vuoden kokemus yhdistettynä yhteistyöhön huippukokkien kanssa, tuotteista on hioutunut
erittäin korkealuokkaisia.

Ankat kasvatetaan itse ja ruokitaan
100% kasvisrehulla, jonka yritys viljelee itse, sisältäen mm. maissia, viljaa, soijaa.

Saatavana on tuotteita valmiiksiviipaloidusta ankanmaksasta kokonaisiin ankkoihin. Kysy lisää myynniltämme! Tuotteiden jalostusta ja laatua valvotaan tarkasti. Tuotteita viedään huippukeittiöihin maailmanlaajuisesti.

Kuvat: Ernest Soulard

Katso tuotteet